Reklama
 
Blog | Naďa Dubcová

Máte nějaký tašky, nebo flašky?

Takhle se vás doma zeptá dobrý kurýr, když vám složí váš nákup na místo, které si určíte.

Dneska nemusíte vystrčit nos z domu třeba celý rok, tedy pokud máte pravidelně zásobené bankovní konto.

Má to tedy ohromné výhody, ale taky ohromné nevýhody a to, že vám zeslábnou nožičky a z vany se nevymotáte a když vstáváte z trůnu, tak vás dloubne a zahuláká na vás pravá kyčel – pomalu, vůbec nevím jestli tě unesu, v tu ránu se přidá levá kyčel s dloubancem a ječí-no já taky, sakriš…

Je doba elektronická

Chcete nakoupit? Sepíšete seznam u nakupovací firmy, kliknete kdy to chcete dovézt a dokonce kdy zaplatit. Ovšem nesmíte být mdlého rozumu a hledět jen na ceny kde byste ušetřili, pak by se vám mohlo stát to co mně a koupíte magnézku místo litroapůltou pouze tu půltou.

Chcete něco z hospody? No prosím, stačí kliknout na určitý web a vyberete si nejen co chcete, ale i tu hospodu co to z ní chcete.

Chcete s někým posedět a poklábosit? Klíďo, píďo, jděte do nějakých diskusí, nebo na Facebook, to budete koukat co jste vlastně zač. Mnohdy by pes od vás kůrku nevzal. Ale když si vyberete na fb dobré přátele, bude dobře.

A tak to máte se vším. Chcete do bijáku? Chcete do divadla? Chcete na koncert? Chcete masáže, kosmetiku, kadeřníka, pedikúru?  Ano i oni dojdou za vami. Dokonce i doktora si naklikáte z domu, ach ty lékařské weby… Chcete….

Cokoliv chcete můžete mít když si naklikáte, aniž byste se museli obléknout a jít.

Jen tohle nedostanete, když, nevystrcite nos, atmošku tu atmosféru, o kterou byste byli ochuzeni, hlavně o vůně, vůně chleba z pekárny, cukrárny, divadelní vůně…

A taky doteky, třeba doteky slunečních paprsků…

 

Reklama